Arbejdsområder

Ledelsessparring

Bjerring Management ApS

Ledelsessparring i Danmark

Behovet for at have en løbende sparringspartner i forhold til en lang række daglige beslutninger er voksende. Specielt set i forhold til den finansielle verden og de globale udfordringer samt de personelle ressource-udfordringer.

Vi kan derfor tilbyde denne sparring i forskelligt set-up eller kombination af disse:

  • Traditionel management assistance og rådgivning
  • Indtræde aktivt i selskabets bestyrelse
  • Indtræde som interim manager

Aktiv bestyrelsesdeltagelse
Som nævnt er behovet for at have en løbende sparringspartner i forhold til en lang række daglige beslutninger voksende. Derfor er der ofte behov for at have et eller flere bestyrelsesmedlemmer, som deltager mere aktivt i virksomheden end blot 3-5 møder om året. Det er bl.a. her, vi kommer ind med vores særlige kompetence omkring virksomhedens driftsmæssige og strategiske forhold, ved selv at have hånden på kogepladen.

Gennem vores erfaring tilsikrer vi, at de juridiske og formelle forhold i forbindelse med bestyrelsesarbejdet er på plads.

Interim Manager samt ledelsessparring og ledelsesressourcer er ofte særligt i mindre og mellemstore virksomheder en udfordring. En vækst- og indtjeningsstrategi gør ikke udfordringerne mindre, og her kan vi med vore kompetencer tilbyde i en kortere eller længere periode at indtræde til f.eks. løsning af ad hoc-opgaver/projekter, såfremt det matcher vore kompetencer – ellers bidrager vi med at finde egnet kapacitet, herunder rekruttering af medarbejdere.

Traditionel management assistance og rådgivning omfatter vores ekspertise og erfaring inden for et bredt felt, hvor bl.a. følgende områder kan nævnes:

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder

Du er altid velkommen til at kontakte Bjerring Management, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejdsområder.