Om Bjerring Management

Om os

Bjerring Management ApS

Hvem er Bjerring Management?

Bjerring Management

Selskabet er etableret af Paul Bjerring og består derudover af ansatte ressourcer til løsning af bogføringsopgaver og en række løst tilknyttede ressourcer samt samarbejdspartnere.

Paul Bjerring har siden 1979 arbejdet i dansk erhvervsliv primært inden for industrien og rådgivning på ledelsessiden både nationalt og internationalt – og har herigennem opnået et bredt branchekendskab spændende henover rådgiverbranchen, serviceerhverv, jernindustrien, emballageindustrien, fødevareindustrien m.fl.. Min baggrund er cand.merc. inden for økonomistyring, samt en HD i afsætningsøkonomi. Disse er suppleret med en række efteruddannelser, herunder lederuddannelse fra INSEAD.

Erfaring rækker fra funktionschefrollen hen over funktionsdirektør til adm. direktør både i mindre og større virksomheder. Her har jeg løst opgaver inden for de arbejdsfelter, som er Bjerring Managements arbejdsområder.

Gennem de sidste 10 år har jeg endvidere været aktiv bestyrelsesmedlem/-formand i flere bestyrelser, hvoraf kan nævnes:

Erfaringen har givet en række værktøjer, metoder og ikke mindst praktiske fif til, hvorledes ting kan gennemføres med succes.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder

Du er altid velkommen til at kontakte Bjerring Management, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores arbejdsområder.